Ezért lesz csúcsformában McGregor az augusztus végi megameccsre

Most már tényleg nyakunkon a várva várt ütközet Floyd Mayweather és Conor McGregor között. Az elmúlt néhány hétben mi is rengeteget írtunk az eseményről, számos korábbi bokszoló fejtette ki álláspontját, ment a folyamatos üzengetés, spekulációk, edzésvideók és ki tudja mi minden. Egyvalamiről azonban még nem írtunk, mégpedig arról, hogy mitől lesz csúcsformában a meccsre az ír harcos.

Természetesen nem attól, hogy egész nap otthon ül és chipset zabál. Eddig is biztosak voltunk benne, hogy nagyon keményen edz és elképesztően profi módon étkezik, most azonban a csapatának tagjai is megerősítették mindezt.

A Sky Sports ült le beszélgetni egy kicsit McGregor segítőivel, akik mind azért dolgoznak, hogy az ír ketrecharcos kellőképpen erős, gyors és fitt legyen ahhoz, hogy legyőzhessen egy hamisítatlan bokszlegendát, aki korábban soha nem talált még legyőzőre. Szép feladat! Lássuk, mit meséltek...

az edzésről

Intense late night work with the team on the @conormcgregorfast conditioning program.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

- árulta el Julian Dalby, a sporttudós, aki felügyeli az úgynevezett "McGregor FAST (Fighter Anaerobic System of Training) Extreme" teljesítményfokozó edzéstervet, aminek már a neve is sokat elárul. Különböző edzéstípusokat kombinálnak, mint például a magas intenzitású aerob edzést a kitartás fejlesztő gyakorlatokkal, amelyek az MMA-hoz is elengedhetetlenek, ám a bokszban is jó hasznát fogja venni az ír.

a diétáról

Refuelling after a great practice today with @bsnsupplements! #FinishFirst #ad

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

- mondta el McGregor táplálkozási szakértője, George Lockhart.

A szakértő azt is elárulta, hogy mindig olyan ételt adnak neki, amilyenre éppen szüksége van, pontosan akkor, amikor kell. Ez természetesen az aznapi edzésektől függ. Van olyan, hogy több zsírra vagy szénhidrátra van szüksége, akkor azt is ugyanúgy biztosítják neki. Minden egyes étkezés a maximális teljesítmény érdekében zajlik.

az izomépítésről

Monster

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

- dicsérte a harcost edzője, Owen Roddy.

George Lockhart pedig azt is elárulta, hogy bokszmeccsre készülve nem akarják, hogy Conor veszítsen a súlyából, pláne nem az izomtömegből. Elmondása szerint az MMA-ban fontosabb szerepet játszanak a méretek, így máskor jobban leszálkásítják az írt, mint most.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon