Ezért tűnhetsz öregebbnek a korodnál

Az öregedést még te sem tudod elkerülni, de azért tehetsz ellene.

Az élet császárnak érezted magad, amikor tizenhat évesen úgy tudtál sört venni, hogy nem kérték el a személyidet, de a harmincat éppen elhagyva már nem annyira örülsz, ha negyvenötnek néznek. Na, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Segítünk is, és elmondjuk, mit (nem) kéne csinálnod.

Helytelenül étkezel

A tudatos táplálkozás az egészséged megőrzésének/javításának egyik kulcsa. Például számos tudományos vizsgálat is megerősítette, hogy a kiegyensúlyozott étrend gyakorlatilag rendesen konzerválja a szervezetedet. Gyümölccsel és zöldséggel pedig egészen sokat tehetsz a bőröd rugalmasságáért, vagyis fiatalon tartásáért.

(Túl sokat) Dohányzol

Nem megyünk bele abba, hogy a dohányzás alapból mennyire káros, tudod te is, milyen brutál betegségekhez vezethet. Az egyik kevésbé brutális, bár cseppet sem vonzó hozadéka a pöfékelésnek viszont az, hogy öregebbnek tűnik tőle a bőröd, és így te is.

Kialvatlan vagy

Törekedj az elegendő mennyiségű, és minőségi alvásra. Ekkor regenerálódik ugyanis az egész napos hajtásban elhasznált szervezeted, ebből a folyamatból pedig a bőrsejteknek sem maradnak ki.

Nem használsz naptejet tűző napon

Pontosan tudod, hogy az UV-sugárzás mennyire brutál mód betámadja a bőrsejteket, de mégis féllvállról veszed a naptej használatát. Jó hülye vagy, de ne csodálkozz majd azon, ha – jó esetben csak – jóval öregebbnek tűnsz majd a korodnál.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon