Fél év alatt döbbenetes átalakuláson ment keresztül egy kínai család

Mármint testileg, életmódilag. És szerencsére épp akadt a családban egy fotós, aki dokumentálta ezt.

Az egész alapja pedig az volt, hogy beköltözött az alkesz apuka. Jesse, a 32 éves fotós terhes feleségével élt együtt, amikor az édesanyját magukhoz hívták, hogy segítsen a gyermek megszületése után az anyaság első periódusában. Ezzel a lendülettel viszont Jesse úgy érezte, az apjának is jönnie kellene, hátha felerősödik közöttük a kötelék. A leendő nagypapa ekkortájt épp egy kis bambuszgyárat vezetett, miközben masszív alkoholfüggőségben szenvedett, és bizony el is volt hízva.

Jesse úgy gondolta, hogy egy életmódváltással, egy súlycsökkentő programmal segíthet az apjának, hogy visszatérjen a szenvedély az életébe és hogy le tudjon jönni a szeszről. Egy hat hónapos programba kezdtek bele, amit Jesse alaposan dokumentált is.

Először laza gyaloglással indultak, amely fokozatosan kocogásba csapott át. Később növelték a sebességet, majd elkezdtek edzőterembe is járni.

Tíz naponként követték nyomon az eredményeiket, megmérték magukat, fotók is készültek. Eredetileg március 10-től szeptember 30-ig terjedő időszakra tervezték a programot, de aztán annyira jól sikerült, hogy úgy maradtak, továbbra is fitten élnek. Pedig csak annyi volt a terv, hogy az édesapja magabiztosabb emberré váljon. Ez valószínűleg sikerült.

My daddy #daddy #fitness #gym #muscle #bodybuilding #sport

小野杰西 @Xyjesse (@xyjesse) által megosztott bejegyzés,

My cool father. You are amazing.#father #fitness #gym #muscle #bodybuilding

小野杰西 @Xyjesse (@xyjesse) által megosztott bejegyzés,

(via Bored PandaInstagram)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon