Ez az új eszköz forradalmasíthatja a zsírégetést

Annyi NB I-es meccset néztél az elmúlt időszakban, hogy a barátaid nem is tudták veled tartani a lépést, ezért csak brutál mennyiségű sör és csipsz társaságában élvezted a mennyei bajnokság minden másodpercét. És akkor ezek után te komolyan azon agyalsz, hogyan lett olyan hasad, amit egy hármas ikrekkel terhes nő is megirigyelne? Viszont oltári nagy szerencséd van, ugyanis szakemberek éppen azon dolgoznak, hogy olyan eszközt fejlesszenek ki, amivel kevésbé megerőltető munkával is jobb eredményt érhetsz el a plusz kilók elleni harcban.

Mi azért kicsit reménykedünk, hogy te talán nem vagy annyira lusta, hogy ne tudd rávenni magad valamelyik brutál kalóriaégető sportra – ha már felhizlaltad magad –, de ha mégis a csirák közé tartoznál (és ne gyere nekünk azzal, hogy "jajj, nincs időm semmire" dumával), akkor ez a találmány a legjobb barátod lesz, ugyanis

Ez úgy néz ki, hogy a tapasz felületén apró kis tűk vannak, bőrbe szúródva pedig ezeken keresztül jut be a szervezetedbe a nanorészecskékbe helyezett hatóanyag, ami

Ennek pedig azért van értelme, mert a barna zsírt energiaként is felhasználhatja a szervezeted, nem rakódik le.

A fehér zsír jellemzően a zsigeri szervekre rakódik rá, komoly terhelést okozva ezzel a szervezetnek. A barna zsír viszont a bőr alatt található, fő feladata pedig az lenne, hogy ha a testnek gyorsan energiára van szüksége, akkor igen gyorsan elégethesse a raktárkészleteket.

Egyelőre csak az egerekre gyakorolt hatását vizsgálták (😥), akik testében 20 százalékkal csökkent a zsír mennyisége. Az emberi verzió valószínűleg más eredményt fog majd hozni.

És ha már túl vagy a zsírégetésen, akkor kockákat is szeretnél a hasadra. Viszont a szikszpek a teremben készül, de akár csinálhatod otthon is:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon