Ennél a német fickónál senki sem tud több sört kivinni az asztalhoz

Szerencsések lehetnek azok a férfiak, akiknek Oliver Struempfel igaz cimborájuk. Amikor ugyanis elküldik őt sörért, Oliver hótziher nem hozza fel kifogásként azt, hogy ugyan, fiúk, hogy a bánatos picsába cipeljek vissza egymagam 29 korsó sört?

Oliver biztos nem mond ilyet, ugyanis épp a minap vitt ki ennyi sört egymaga az asztalhoz. A korsókat majd' 40 méteren át cipelte, s igaz, hogy kettő leesett közben – 31-el kezdett –, ez így is elég volt a világrekord felállításához. Megjegyeznénk: az előző rekordot is ő tartotta 25-tel. Íme, a mutatvány:

TEN Eyewitness News on Twitter

CAN YOU BEER-LIEVE IT? German man sets new world record we didn't know existed, carrying 29 beer jugs for 40 metres. Cheers to that #TenNews https://t.co/0wFakFurSN

A német fickó így eléggé rákészült az Oktoberfestre, szükséges is lesz a technikájára rendesen, már csak az Adidas sörálló és hányásbiztos cipőjét kell beszereznie, és indulhat is a buli:

Az adidas sörálló (és hányásbiztos) cipőkkel készül a müncheni Oktoberfestre

Szeptember végén, október elején ugyebár részegek milliói lepik el Münchent, hogy részesei lehessenek a világ egyik legnagyobb népünnepélyének. Az adidas is igyekszik kihasználni ezt a lehetőséget, mégpedig egy zseniális ötlet segítségével. Kitalálták ugyanis, hogy elkészítenek egy különleges lábbelit, amely kimondottan az Oktoberfest hagyományai előtt tiszteleg, tökéletesen passzol a hagyományos viseletekhez és ami a legfontosabb; nyugodtan leöntheted sörrel, nem lesz tőle semmi baja.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon