A tojásribanc úgy néz ki, mint a másnaposság tökéletes ellenszere

Feltámadnánk tőle, mint Jon Snow, miután halálra szúrták.

A kaliforniai származású Eggslut (kb. „tojásribanc” – mekkora név! Egyébként az Eggslut nevű étterem találmánya Los Angelesből.) John séf állítása szerint az egyik legjobb szendvics a világon. Ahoy ő készíti, teljesen hihető is, szerintünk egy ilyen tuti gyorsan rendbe rakna minket egy átpiált éjszaka után. Nagyon jónak tűnik a majonéz a csípős shriracha szósszal. A tojás mellé jön még karamellizált hagyma, kevés olvasztott sajt és kész is ez a zseniális finomság.

Egyesek még baconnal is megdobják, szerintünk nagyon nem hülyeség! Mi kipróbáljuk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon