Újabb hatékony és zseniális módszer, ami megkönnyíti az életedet! Sírni csak a győzteseknek szabad és azoknak, akik hagymát pucolnak, de ha alkalmazod a képen látható trükköket, akkor nincsenek többé könnyek!

Ahogy a laza séf is elmondja, ha betesszük a hűtőbe, illetve jeges, vagy éppen forró vízbe a hagymát (30 másodperc elég), az megváltoztatja a zöldség textúráját, és így minden bizonnyal az ízét is. Egy éles kés, és egy jól szellőztetett konyha is segíthet abban, hogy ne ríkasson meg bennünket a vöröshagyma. Mindenesetre érdemes kipróbálni ezeket a módszereket, ahogyan a szimplán zseniális kenyeres trükköt is. Vannak remek praktikáink tojás, illetve krumpli témában is, csekkold őket, mert le fog esni az állad!

(Forrás: Chow.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

A Függőleges erdő építésze most buddhista gyűrűkertet tervez

További cikkeink a témában