Ez a különbség a négyezer és a harmincezer forintos spagetti között

Biztos, hogy ami sokkal drágább, az annyival jobb is?

Az azért nagyon vicces, amikor a paradicsomos húsgombócos spagettit „igazi amerikai klasszikusnak” nevezik, de a tengerentúlról Európa messze van, és az olasz konyha gyökerei történelmi okok miatt Amerikáig érnek, szóval valahol érhető a dolog. A Worth it? (Megéri?) című sorozat új részében ismét ugyanannak a fogásnak egy alacsony, egy közepes és egy magas árfekvésű verzióját tesztelik, ezúttal a spagettit.

A srácok egy San Francisco-i és két Los Angeles-i helyet tesztelnek. Az első a Barzotto, ahol 15 dolláros, kb 4000 forintos tésztát tesztelnek. A második versenyző a Mignon, ahol egy céklás-mákos spagettit kóstolnak 5000 forint értékben. Az utolsó hely a legdrágább: A République egy fine dining étterem, ahol egy rákos, szarvasgombás pastát esznek, aminek az ára 145 dollár, azaz 37 ezer forint.

A srácok aztán döntöttek, hogy ár érték arányban melyik volt a legjobb, és ahogyan az lenni szokott, a legolcsóbb hely nyert.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon