Ha előnyben részesíted a kézműves söröket, ez a hír szebbé fogja tenni a napod

Nagyon úgy fest, hogy az emberek imádnak a potenciálisan káros szenvedélyeik pozitívumaira fókuszálni. Valószínűleg te is megnyugszol egy kicsit, amikor a sörfogyasztás egészségre gyakorolt jótékony hatásairól olvasol, szóval most ismét kedvezünk neked.

Korábban már számos alkalommal adtunk hírt arról, hogy miért is érdemes - mértékkel - sört inni. Beszámoltunk például arról, hogy hatékony fájdalomcsillapító is lehet, egy csomó betegség megelőzésében segíthet, de még az ágyban nyújtott teljesítményedre is jó hatással lehet.

Mi is szeretünk tehát a sör pozitív oldalára összpontosítani, éppen ezért vagyunk boldogok, hogy most egy újabb érvet mondhatunk a folyékony kenyér, egészen pontosan a kézműves, illetve kraft sörök mellett, amelyeknek a népszerűsége hihetetlenül megnőtt az elmúlt években. Ennek apropóján a California Polytechnic State University professzora, Mike McCullough alaposabban is megvizsgálta a mikrosörfőzdék termékeit.

A kutatása alapján pedig kiderült, hogy

Hát akkor, egészségünkre!

Itt az új magyar sikersztori? Így készül az egyik legmenőbb hazai kézműves sör, a Horizont!

Az elmúlt két évben sorra nyeri a nemzetközi versenyeket a hazai kézműves sörforradalom egyik úttörője, a Horizont. Meghívtak minket, hogy megmutassák, hol és hogyan készül a férfi kedvenc itala.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon