Egy kis extraszáraz gint Harley Davidson ágyon, valaki?

Bármekkora Harley Davidson-rajongó vagy, fogadd el, hogy Uwe Ehinger még nálad is nagyobb. A palit nem sok választja el attól, hogy benzinnel üsse fel a reggeli kávéját. Annyira benne van az életérzés, hogy csinált egy gint, amiben retro motoralkatrészek áznak a fogyasztó legnagyobb megelégedésére.

A The Archaeologist névre keresztelt ital egy speciális üvegben lötyög, benne egy rozsdamentes, antiallergén ötvözettel bevont Harley alkatrésszel, amit Uwe saját maga kutatott fel és rakott bele a palackba. Emberünk még egy elképesztően maszkulin videót is forgatott a terméknek, melyből szintén kiderül, hogy a sajátos ital ötletgazdája némileg áthágta a józan ész határait – már ami az amerikai motorgyártó iránti rajongást illeti.

Mivel a ginbe helyezett alkatrészek csupa drága járműből származnak, ezért az ital végfogyasztói ára sem olcsó. Háromféle motor fémjelzi a nedűket, és ezek közül mindegyik a Harley aranykorát idézi. A legolcsóbb a 900 euróba fájó 1962-es Panheaddel ízesített gin, a legdrágább, 1100 eurós palackba pedig egy 1939-es Flatheadből származó alkatrész kerül.

A csomagolás sem mindennapi.

Ha nem lenne egyértelmű, Uwe is felhívja arra a figyelmet, hogy az alkatrészeknek semmi közük a lepárlás folyamatához, azok kizárólag dekorációs célt szolgálnak, a palackba öntött gint pedig egy prémiumgyártótól szerzi be.

@uwe_ehinger által megosztott bejegyzés,

Nem vitatkozunk. Ez az ital ennél már csak akkor lenne férfiasabb, ha borostás palackba töltenék, a doboz kinyitásakor pedig maga Vin Diesel pattanna elő, hogy megkínáljon egy alkarnyi kubai szivarral és alád tolja a fotelt.

Itt vizsgálhatod meg közelebbről.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon