Vannak, akik tudományos célból tanulmányozzák a folyékony magma és az élelmiszerek kapcsolatát. Látványos, az biztos.

A Lavapix oldalon mindenféle dobozos élelmiszereket pakolnak bele folyékony lávába, hogy azt vizsgálják, miképpen hat a forróság a teszttárgyakra. A fenti videóban egy adag Chef Boyardee ravioli kerül tűzközelbe. Korábban egy dobozos kólával akcióztak, az nem robbant fel, itt viszont a készítők szerint jó három méterre repült a töltött olasz tészta. Nem tudjuk, mennyivel haladt előrébb a tudomány csodálatos világa ezzel a megfigyeléssel, de elég érdekes látvány, ahogy a forró massza megeszi a fémdobozt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz éve feltöltött egy fürdőszobai szelfit, most 475 ezer követője van

További cikkeink a témában