Figyelem! Mostantól csak így sütünk kolbászt!

Pár kolbász, egy serpenyő, egy újfajta megközelítés, és máris új, de fenséges oldaláról mutatkozik be egy közkedvelt finomság.

Mindig szeretünk új dolgokat tanulni, főleg ha annak van is valami haszna. A jutalom ebben az esetben azonnali, hiszen a finom sült kolbász remek dolog, főleg akkor, ha egy finom pohár sörrel társítjuk. Nem fogyókúrás fogás, ez tény, de nem lehet mindig búzacsírát enni kölessel! A trükk a következő: egy serpenyőben a hazai háztartásokban gyakran alkalmazott olaj helyett kevés vajon pirítsuk körbe a kolbászokat. Közepes hőfokon sütve egészen más eredményt kapunk majd mintha olajon sütnénk, vagy ahogyan a lacikonyhákban, büfékben dívik: több liter olajban megfürdetve készítenénk el. A külső rész így finom ropogós, a belső része pedig szaftos lesz. Dobhatunk mellé friss kakukkfüvet és egy-két gerezd fokhagymát. (Ugye senki sem felejtette el, hogyan lehet a leggyorsabban fokhagymát pucolni?) Pár perc a serpenyőben és készen is van a finom, ropogós, szaftos kolbász!

Tovább a Hatékonyha sorozathoz hasonló, észbontóan zseniális trükkjeinkért. Kiderült, hogy rosszul pucoltunk főtt tojást és hagymát, rosszul főztünk tésztát meg rizst, a főtt krumplival sem megfelelően bántunk, és már azt is tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban fokhagymát pucolni!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon