Oké, a nagyi fánkja sem rossz, de ez a masszív, holland stílusú golyó is iszonyúan nyálcsorgatónak tűnik.

Fánkot csinálni melós dolog, sokat kell dolgozni a tésztán, a fél konyhát össze fogod koszolni, de megéri. Figyelj csak!

Gordon sok vajjal dolgozik, érdekesen dolgozza meg egymásra hajtogatva az oldalait, aztán hagyja megkelni. Készít hozzá egy csokitölteléket is, azaz ganache-t, amit méz és csokoládé keverésével alkot meg. A megkelt tésztán másfél centi vastagra nyújtja és kockákra vágja, majd olajban kisüti őket, és megforgatja cukorban. A végén tölti bele a csokit, és meg is van. Melós, de atomjól néz ki.

Recept itt, de kell a Google Translate.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés