Így csinálj szemet gyönyörködtető almás-karamellás sajttortát!

Vagy kérd meg a csajod, hogy csinálja meg, mert ez a tökéletes desszert.

Íme, ez a csoda egy videóban:

A hozzávalók:

A kéreghez:

2 csésze porított keksz
1/8-ad csésze barnacukor
1/3 csésze vaj olvasztva

A krémhez:

45 deka krémsajt
¼ csésze barnacukor
¼ csésze cukor
2 evőkanál kukoricaliszt
1 teáskanál fahéj
¼ teáskanál vaníliakivonat
2 zöldalma meghámozva, vékonyra szeletelve

A tetejére:

¼ csésze zabpehely
¼ csésze liszt
¼ csésze barnacukor
1 teáskanál fahéj
2 evőkanál vaj olvasztva
karamellszósz

Kell hozzá pár alapanyag, ez tény, és a három fő részt külön is össze kell rakni, de a végeredmény annyira parádés, hogy megéri a vesződséget. Csodálatos egy desszert ez, akárhonnan nézzük!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon