Így főz maradékból gourmet menüt a világ egyik legjobb séfje

Massimo Bottura egy géniusz.

Napjaink legnagyobb és legsikeresebb olasz séfjéről, Massimo Botturáról szól a netflix egyik legújabb dokumentumfilmje. Tavaly a világ legjobbjának választották Modenában található éttermét, az Osteria Francescanát, és nevéhez fűződik a Food For Soul nevű segélyszervezet, amely az ételmaradékok felhasználást tűzte ki céljául. Az élet sínháza című dokumentumfilm a Reffettorio Ambrosiano nevű milánói étterem pár napján keresztül mutatja be Botturát. A milánói intézmény egy leveskonyha, amely a 2015-ös milánói expó napjai alatt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a többi étterem fel nem használt maradékaiból fog ételt főzni a rászorulóknak, méghozzá a világ legjobb séfjeinek közreműködésével!

Nagyon látványosnak ígérkezik!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon