Egyre jobban vörösödünk, amiért eddig kanállal kapartuk szanaszét vagy a keserű membránjával együtt harapdáltuk ki a magokat, miközben az állunkon csorgott a bordó lé. A gránátalma fogyasztásának titka most egyetlen videóban.

Szóval ennyi: késsel körbe kell vágni óvatosan a gránátalmát úgy, hogy a pengével ne hatolj be a magokig. Ezután kézzel finoman szétfeszíteni, majd a tenyerünkbe fordítani és... egyetlen nyamvadt kanál hátával kiütögetni az össze hülye kis magot. Bocsánat, kicsit dühösek lettünk a videó láttán, mert eszünkbe jutott az összes alkalom, mikor vagy szanaszét szórtuk a lakásban az összeset vagy utolsó, kétségbeesett megoldás gyanánt vadállatként puszta foggal nekiestünk. Hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe, az rejtély.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Bazsalikomos, oregánós, fokhagymás paradicsombort dobtak piacra

További cikkeink a témában