Amiben van bacon meg jalapeño, az csak jó lehet.

Itt a videós kedvcsinálónk, hogy lásd, milyen egyszerű cucc ez valójában.

Hozzávalók:

5 szelet bacon
1 vöröshagyma, felkockázva
8 jalapeño, feldarabolva
8 deka krémsajt
1½ csésze cheddar sajt
¼ tk bors
1 tk fokhagymapor
1 szelet rétestésztalap
Liszt

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 190 fokra, és a tálcát takard le sütőpapírral. Süsd meg a baconszeleteket, pirítsd meg a hagymát, majd tedd hozzá a jalapeñót, és keverd össze. Egy nagy tálban alaposan keverd össze a krémsajtót, a hagymát, a paprikát, az őrölt fokhagymát, a borsot és a cheddart, ez lesz a töltelék. Egy finoman lisztezett felületre terítsd ki a tésztalapot, és a tölteléket egyenletesen oszd el rajta, majd tekerd fel, éppen úgy, mint egy rétest. Ezt követően vágd fel a rolnit 3 centi széles darabokra, és ezeket fektesd le a sütőpapírral fedett tálcára. A tetejét szórd meg cheddar sajttal, majd 25-30 percre mehet a cucc a sütőbe. Tíz percig hagyd hűlni, majd edd meg.

Bon ápetit!

Ha kedvedre való ez a finomság, de nincs kedved/időd elkészíteni, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Új helyszínen kóstolhatsz rumot, whiskyt, gint a GoodSpirit show-ján

Ebben a sörfőzdében hamarosan koncerteket tarthatnak

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés