Nem kell mindig serpenyő és főzőlap, elég, ha van egy mikró.

Mikrohullámú sütő egy csomó háztartásban van, és olyan helyen is fel tud tűnni – kollégiumok... –, ahol nincs rendes konyha. De a rántottáról, tükörtojásról és buggyantott tojásról nem kell lemondani, elég csak csekkolni a videót.

A módszer minden esetben hasonló. Induljunk magas teljesítményen egy percig, majd ellenőrizzük, milyen állagú a tojás, és ha kell, tegyük vissza tizenöt másodperces menetekre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Francia művészettörténész a nap csaja

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés