Így lehet fáklyával steaket sütni

Valakik kézi grillé alakítottak egy fáklyát, és nagyon maszkulin lett.

Dave Arnold elmagyarázza a Maillard-reakciót, azt a kémiai folyamatot, amikor cukor és fehérje találkozása barnás, aromákban gazdag pörzsanyag keletkezésében csúcsosodik ki. Az eszköz egy Searzall, ami tulajdonképpen egy kézi grillé átalakított fáklya, és a videót nézve elég meggyőzőnek tűnik.

A Searzall egyébként 2014-ben indult a Kickstarteren, és úgy fest, eljutott a gyártásig. Macsó cucc!

(Forrás: Sploid)

Tudjuk, hogy sokaknak a saláta olyan dolog, amit csak állatok esznek, de ahogy egyre idősödik az ember, rájön, sokszor bizony kevés dolog tud frissítőbb és egészségesebb lenni egy nagy halom finom szósszal leöntött zöldségnél. Mutatunk tíz ínycsiklandó tippet, ami téged is elindíthat a zöldek útján.

Nem lennénk meglepődve, ha megjött volna a kedved egy salátához, és ha így van, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!