Így lehet fáklyával steaket sütni

Valakik kézi grillé alakítottak egy fáklyát, és nagyon maszkulin lett.

Dave Arnold elmagyarázza a Maillard-reakciót, azt a kémiai folyamatot, amikor cukor és fehérje találkozása barnás, aromákban gazdag pörzsanyag keletkezésében csúcsosodik ki. Az eszköz egy Searzall, ami tulajdonképpen egy kézi grillé átalakított fáklya, és a videót nézve elég meggyőzőnek tűnik.

A Searzall egyébként 2014-ben indult a Kickstarteren, és úgy fest, eljutott a gyártásig. Macsó cucc!

(Forrás: Sploid)

Player Autószalon

Dr. Keller megmondja a frankót, hol szúrjuk el. Fogadd meg, és nem leszel olyan másnapos a hétvégén!

Ez tényleg okos dolog, és nem az ezerszer hallott – bár szintén hasznos – igyál vizet, miközben alkoholizálsz és mielőtt lefekszel, mert megkönnyíted vele a másnapi purgatóriumot-tanács. Dr. Keller azt mondja, hogy ne diétás, szénsavas üdítővel igyad az alkoholt, mert az hülyeség, sokkal jobb, ha rendes gyümölcsléket iszol, mert azokban van fruktóz. És a fruktóz jó, mert gyorsabban kiürül az alkohol a szervezetből, tehát kevésbé leszünk másnaposak, vagy legalábbis gyorsabban jövünk rendbe. A diétás, zéró cukros kólában például értelemszerűen cukor sincs, ami pedig extra energiát adna a szervezetnek az alkohol lebontásában, így az teljesen rossz ötlet.

Ma is tanultunk valamit!