Itt a másnaposság elleni elixír, amire mindig is vágytál

Ha előfordult már veled is, hogy eggyel több piát gurítottál le a kelleténél egy hosszúra nyúlt éjszaka folyamán, valószínűleg érezted már magad kellemetlenül a következő napon. A másnapot senkinek sem kell bemutatni, mindenki gyűlöli. Épp ezért lehet óriási sikere ennek a csodaitalnak.

Az elixír elnevezését nem gondolták túl, egyszerűen csak a "The Hangover Drink" nevet kapta, ami alapján egyből kiderül mindenki számára, hogy mikor is ajánlott a fogyasztása. Igen, akkor amikor egyébként egész nap csak az ágyad és a toalett között ingáznál.

Ha hihetünk a gyártó szavainak, akkor

Emellett persze tele van még az ital az ilyenkor szükséges vitaminokkal, elektrolitokkal, valamint tüskés körte és máriatövis kivonattal, amelyek enyhítik a fejfájást és az émelygést, illetve segítenek az alkohol lebontásában.

A lényeg tehát az, hogy gyorsan felhajtod és aztán nem érzed majd egész nap úgy magad, mint a mosott szar. Ha többet szeretnél róla megtudni, erre tessék tovább. Ha minden igaz, júniusig kell várni rá.

Ha pedig egészen biztosra akarsz menni, akkor egy ilyen levest is betolsz mellé:

Íme a koreai csodaleves, ami a legbrutálisabb másnapot is elűzi

Mindenki pontosan tudja, hogy milyen szar érzés másnaposnak lenni. Persze akadnak olyanok, akiket nem annyira visel meg a dolog, és vannak olyanok is, akik már-már a halálukon vannak egy átbulizott éjszaka után. Egy valami azonban biztos: mindenki a másnaposság elleni csodaszert kutatja. És ennek megfelelően mindenkinek meg is van a saját módszere, amire esküszik.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon