Főzni férfias dolog, ezt már régóta valljuk, így késsel helyesen bánni az alapvető skillek közé tartozik. Gyorstalpalóban mutatunk be négy alapműveletet, hogy otthon legyél a konyhádban.

A szemüveges arc, Andrew Zimmern nagyon profin kezeli a séfkést, érdemes figyelni a mozdulatot, mert nem lassítják. Hintáztatja a pengét, és csuklóból dolgozik. Ehhez kell némi gyakorlás, meg persze egy éles, rendes kés.

Először hasábokat vág, aztán azokat gyufaszál vékonyságúra, zsülienre vágja. A harmadik vágás az, hogy felkockázza a hasábokat, a negyedik pedig az, hogy a zsülienre vágott uborkát felaprítja.

Az öreg jó fej, a végén szerényen bevallja, hogy ezzel mindig felvág a barátai előtt. Tegyünk mi is így, ha belejöttünk!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz éve feltöltött egy fürdőszobai szelfit, most 475 ezer követője van

További cikkeink a témában