Nemcsak a legjobb fej sportoló, de neki vannak a legszexibb éttermei is Belgrádban

Persze hogy Novak Djokovicsról van szó, akinek nem is egy, hanem mindjárt három vendéglátóipari egysége van. Meg is mutatjuk a Novak Cafe & Restaurant helyeket, nagyon menők.

Három letisztult, modern, de nem túl sznob helyet is tulajdonol a világ legjobb teniszezője, aki mellesleg a világ talán legjobb fej sportolója is, erre van is számtalan bizonyítékunk.

A három hely a New Belgrade, a Dorcol és a Pizzeria Red Bull. Előbbi bejárata előtt egy Djokovics-szobor várja az éhezőket, bent pedig irtózatos mennyiségű teniszlabdával és Djoko-fotóval emlékeztetik a fogyasztóközönséget, ki is látja őket vendégül.

A Dorcol különlegessége pedig abban rejtik, hogy egy teniszcentrumban van, ami nyilván Noléé, másrészt pedig pont a Duna-parton fekszik, épp ott, ahol a Száva megérkezik az általunk is kedvelt folyóba.

Szóval überszexi az egész kóceráj, ráadásul Belgrád mindössze 370 km-re van Pesttől, de Szegedtől meg csak 220-ra, szóval érdemes egyszer megnézni személyesen is. Addig itt van pár csábító fotó.

Az éttermekben nemzetközi konyha üzemel, és természetesen ott vannak az étlapon a híres szerb pácolt húsok is, és nyilván kávéban is erős, mert arrafelé azt úgy isszák, mintha nem lenne holnap.

Ha a mozgókép jobban felizgat, akkor ezt indítsd el:

Dr. Keller megmondja a frankót, hol szúrjuk el. Fogadd meg, és nem leszel olyan másnapos a hétvégén!

Ez tényleg okos dolog, és nem az ezerszer hallott – bár szintén hasznos – igyál vizet, miközben alkoholizálsz és mielőtt lefekszel, mert megkönnyíted vele a másnapi purgatóriumot-tanács. Dr. Keller azt mondja, hogy ne diétás, szénsavas üdítővel igyad az alkoholt, mert az hülyeség, sokkal jobb, ha rendes gyümölcsléket iszol, mert azokban van fruktóz. És a fruktóz jó, mert gyorsabban kiürül az alkohol a szervezetből, tehát kevésbé leszünk másnaposak, vagy legalábbis gyorsabban jövünk rendbe. A diétás, zéró cukros kólában például értelemszerűen cukor sincs, ami pedig extra energiát adna a szervezetnek az alkohol lebontásában, így az teljesen rossz ötlet.

Ma is tanultunk valamit!