Nemcsak a legjobb fej sportoló, de neki vannak a legszexibb éttermei is Belgrádban

Persze hogy Novak Djokovicsról van szó, akinek nem is egy, hanem mindjárt három vendéglátóipari egysége van. Meg is mutatjuk a Novak Cafe & Restaurant helyeket, nagyon menők.

Három letisztult, modern, de nem túl sznob helyet is tulajdonol a világ legjobb teniszezője, aki mellesleg a világ talán legjobb fej sportolója is, erre van is számtalan bizonyítékunk.

A három hely a New Belgrade, a Dorcol és a Pizzeria Red Bull. Előbbi bejárata előtt egy Djokovics-szobor várja az éhezőket, bent pedig irtózatos mennyiségű teniszlabdával és Djoko-fotóval emlékeztetik a fogyasztóközönséget, ki is látja őket vendégül.

A Dorcol különlegessége pedig abban rejtik, hogy egy teniszcentrumban van, ami nyilván Noléé, másrészt pedig pont a Duna-parton fekszik, épp ott, ahol a Száva megérkezik az általunk is kedvelt folyóba.

Szóval überszexi az egész kóceráj, ráadásul Belgrád mindössze 370 km-re van Pesttől, de Szegedtől meg csak 220-ra, szóval érdemes egyszer megnézni személyesen is. Addig itt van pár csábító fotó.

Az éttermekben nemzetközi konyha üzemel, és természetesen ott vannak az étlapon a híres szerb pácolt húsok is, és nyilván kávéban is erős, mert arrafelé azt úgy isszák, mintha nem lenne holnap.

Ha a mozgókép jobban felizgat, akkor ezt indítsd el:

Tudjuk, hogy sokaknak a saláta olyan dolog, amit csak állatok esznek, de ahogy egyre idősödik az ember, rájön, sokszor bizony kevés dolog tud frissítőbb és egészségesebb lenni egy nagy halom finom szósszal leöntött zöldségnél. Mutatunk tíz ínycsiklandó tippet, ami téged is elindíthat a zöldek útján.

Nem lennénk meglepődve, ha megjött volna a kedved egy salátához, és ha így van, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!