Trónok harca tematikájú pékséget nyitott az egyik karakter

Meleg Pite megvan?

Éppen a legutóbbi Trónok harca epizódban tűnt fel újra a Meleg Pite nevű karakter, aki az egyik legártalmatlanabb, legjószívűbb figura az egész sorozatban (nincs sok ilyen benne, legyünk őszinték), és aki péksegédként dolgozik.

Szinte észrevehetetlenül, de ott volt az első négy évadban, aztán az ötödik-hatodikban nem szerepelt, most viszont, a hetedik évad elején ismét előkerült. Az említett részben éppen egy pitével látja el Aryát, vagyis tulajdonképpen egy termékelhelyezést láthattunk a hetedik évad második részében.

A szerepét Ben Hawkey alakítja, aki éppen a napokban jelentette be, hogy pékséget nyitott, amelynek neve You know nothing, Jon Dough. Az elnevezés lefordíthatatlan szójáték, ami az Ygritte nevű karakter által rendszeresen hangoztatott „Nem tudsz te semmit, Jon Snow” szállóigét csavarja ki, a dough (tészta) és a Snow szavak hasonló hangzásával játszva. (Ilyen fájdalmas elmagyarázni egy lefordíthatatlan szójátékot.)

Amellett sem tudunk elmenni szó nélkül, hogy Ben Hawkey pont úgy néz ki, mintha Jon Snow túl sok pitét tolt volna be az arcába.

Na szóval, ebbe a pékségbe nem lehet bemenni, mert csak házhoz szállítanak, és csak Londonban. Egy darab Rémfarkas cipó olyan 400 forintnyi fontot kóstál, ha arra járunk, rendelünk.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon