Unod a megúszós éttermi séfeket, akik Széll Tamásnak képzelik magukat és közben mirelit zöldséget szolgálnak fel köretnek, és a tudományuk megállt a salsás nachosnál és a rántott sajtnál? Akkor ezt szeretni fogod.

Bizonyára a lentebb látható videó készítőinek is elege lett a kamuséfekből, ugyanis a videóban kicsit odapirítanak azoknak a szakácsoknak, akik olcsó megoldásokkal cseszik át a vendégeiket. A videóban látható séf tolja a hatalmas kulináris filozófiának álcázott bullshitet: „Az ételnek nem kell érdekesnek lennie, csak ehető legyen”, „A sajt olvasztva jó, és nem is kell, hogy igazi sajt legyen.” Közben lassítva, makróban vágják félbe a vöröshagymát, és a végeredmény…

Na, azt nézd meg magad.

(Forrás: Sploid)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Ideje boldog születésnapot kívánnunk Lolának

További cikkeink a témában