Ilyenek lettek volna a történelem híres festményalakjai tetoválással

A Business Insider kiderítette, melyik márkát szerzi be a US Army. Hordóban, nem palackban.

Ez pedig a Jack Daniel’s Single Barrel, amit 1998 óta hordóban is be lehet szerezni a By the Barrel akcióval (a hordóban 250 palacknyi whiskey van, az ára 9-12 ezer dollár, azaz kb. két és fél millió forint körül mozog.)

Igazság szerint az amerikai hadsereg kereken tizenhat éve az amerikai whiskeys cég legnagyobb vásárlója, és ezt a cég egyik mesterlepárlója, Jeff Arnett kottyintotta el.

Navy SEAL csapatok a BI cikke szerint rendszeres és lelkes vásárlói ennek az italnak, azt pletykálják, hogy a bin Ladent levadászó csapat a sikeres akció után is rendelt hat darab ilyen hordót. A MacDill Air Force Base is a visszatérő és nagybani vásárlók között van, ami bizonyítja, hogy a hadsereg különböző egységeinél is népszerű a márka.

A vásárlás a következőképpen zajlik: a vevő a cég Lynchburgi (Tennessee állam) lepárlójában megkóstól három hordót, kiválasztja a kedvencét. Ezt követően a cég palackozza a hordót (kb. 250 palackot), beszámozza őket, és az üres hordót is elküldi a vevőnek.

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Egy adag mosás

A pózban te ülsz alul, rajtad pedig a hölgy. A dolog előnye a házias oldal mellett (amit azért annyira nem húznánk be olyan hatalmas szexpozitívumnak, hogy közben kész lett a mosás is), az az extra rezgés, amivel a mosógépen ülve a péniszed a hölgy számára gyakorlatilag vibrátorrá válhat.

A gumilabda-trükk

Ez egyszerre mókás, formabontó, de veszélyes póz is. Ugyanúgy ültök, mint a mosógépesnél, de itt te vagy a hölgy egyszerű guggolásokkal adhatjátok a ritmust. Habár a rugózás nagyon szexi, ilyenkor vigyázz, hogy ne gyorsítsatok be annyira, hogy ha kicsúsznál belőle, akkor ne tudnál időben korrigálni. Mert az fájna. Azt pedig nem akarjátok.

A vízesés

Lógasd le a felsőtested az ágy széléről és engedd, hogy a hölgy meglovagoljon. A pozíció előnye, hogy a vér nem csak a fejedbe fog ömleni, hanem oda is – amitől elvileg tartósan kemény merevedésed lehet. Miközben a csajod lovagol, te fél kézzel simogathatod a klitoriális részt a gyönyörfokozás érdekében.

Hóangyal

Na ez egy kemény kihívást jelentő póz: a hölgy a hátán fekszik, te pedig neki háttal behatolsz. Egyrész nehéz benntartani a szerszámot, másrészt – valljuk be, hogy így van – lehet, hogy nem szeretnéd, ha a csajod a fenekedet fixírozná az aktus alatt. Aztán ki tudja – a végén könnyed kiderülhet, hogy egészen a kedvedre való, ha a barátnőd közben belédmarkol vagy simogat ezen a faroknál jóval intimebb területen.

Megzavart sminkelés

Ez a gyors menetek tökéletes póza egy házibuli alatt, de ennél többet is tud. Egyrészt a behatolás szöge nagyon G-pont-pozitív a nőknek, másfelől pedig ne felejtsd el a tükör-faktort: egyszerre mocskos, zavarbaejtő, erotikus és szexi dolog a tükörben nézni az arcotokat egy erős menet közben.