Így gyorsíthatod fel az agyad egy szétbulizott nyár után

Ha esetleg azt érzed, hogy markánsan csökkent a szókincsed és nem úgy pörög az agyad, mint mondjuk két hónappal ezelőtt, mert mostanában keveset pihentél, mert végül is nyár volt és állandóan haverokkal veretted valamelyik fesztiválon sörrel/fröccsel a kezedben, akkor tudunk neked segíteni, mert ugye nekünk még mindig fontos az egészséged.

Nem, semmiféle drogot nem ajánlunk, a drog ugyanis nagyon rossz, meg különben is: ki az a hülye, aki Zacher Gáborral szeretne bandázni a Honvédkórházban? Vannak természetes agypörgető dolgok (zöldségek, gyümölcsök), amik ráadásul még egészségesek is, és szinte biztosan fogyasztod is őket:

Répa: azért nem baj, ha szereted, mert magas antioxidáns-tartalmú zöldség, plusz béta-karotinban is bővelkedik, ezek pedig lassítják az agyműködés romlását.

Szilvaparadicsom: ezt nagyon kellene szeretned, mert C-vitaminban és luteinben gazdag, ez az antioxidáns pedig megóvja az agysejteket a károsodástól és véd a degeneratív betegségektől.

Áfonya: szeretned kéne ezt is is, mert a benne található flavonoidok miatt igencsak ajánlott, ugyanis mérhetően javítják a memóriád, a gondolkodási és a motor képességeid.

Fokhagyma: ezt meg kell szeretned, mert B6-vitaminban gazdag, ez pedig a dopamin termeléséhez szükséges, aminek köszönhetően gyorsabban tanulhatsz.

Zeller: szerintünk te ezt nagyon is szereted, még ha nem is tudsz róla. ÉS miért? Hát azért, mert a benne található luteolin megerősíti az agysejteket, amire meg nagy szükséged van egy ilyen nyári fesztiválozós-sörözős kombó előtt/után.

(Forrás: health.com)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon