Így piálj, hogy ne legyél vállalhatatlan és másnapos

Az megvan, hogy még csak alkoholt sem kell innod, hogy másnaposan ébredj? Igen, van ilyen, de most fogsz inni vedelni, hiszen egyszerre bulizod bele magad az év utolsó és az év első napjába. Viszont, ha egy kicsit odafigyelsz ránk, akkor egész olcsón megúszhatod a másnaposságot. Szívesen.

A kötelező bulizás/bekarmolás nem hivatalos világnapján te is rendesen megtolod az estét. Csinálhatod okosan is, hogy még másnap is a tükörbe tudj nézni:

Ne keverd a piákat! A bor+sör+pálinka+pezsgő kombó bár eléggé vonzó, de még a legjobban megedzett partiarcok gyomrát is megzavarhatja.

Ne csak igyál, egyél is! A sós és zsíros ételek egész hasznosak lehetnek, ne ilyenkor figyelj a kalóriákra.

Hajnalban már jöhet valami, ami nem alkohol! A víz egészen jó választás lehet, így elkerülheted, vagy enyhítheted a dehidratáció miatt fellépő kínkeserves szenvedésedet.

Másnap igyekezz minimalizálni a szervezetedet ért károsodásokat! Szerencsére a macskjajt is lehet kármentesíteni, de ne újabb adag alkohollal sokkold a már amúgy is megterhelt szervezetedet. ITT például egy egész listát állítottunk neked össze, hogy mit kellene enned és innod.

És ha tudni akarod, miért érzed magad szar embernek egy túlmaxolt parti után:

(Fotó: AFP)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon