1. Bernard Cerné pivo, Csehország

1-es mezszámmal – a világ egyik legjobb hálóőre, a kapusok Magnetója, azaz Petr Čech előtt tisztelegve – a Bernard Cerné pivo. Egy dunkel, vagyis szinte fekete színű italról beszélünk, ami ízével kivívta a minőségi sör iránt rajongók tiszteletét. A tegnapi meccs ugyan nem sikerült valami fényesen (eufemizmus: az oroszok nagyon elintézték Rosickyékat), de a folytatásban még bizonyíthatnak a csehek.  Ha fociban is olyan jók lennének, mint sörben, akkor bajban lenne Európa! Ár: 550 Ft. (0.5 l)

2. Belij Medvegy, Oroszország

A balhátvéd posztján egy fehér medve, vagyis a Belij Medvegy. Az oroszoknak a vodkát nem számítva elég furcsa italokat sikerül összehozni, ott van például a kvasz, és őszintén szólva a Belij Medvegy is sajátosan orosz ízvilággal bír, de egy próbát mindenképpen megér. A Lukoil benzinkutaknál működő Arbat termékei között találhatunk belőle. Ár: 599 Ft. (0.5 l)

 

3. Fullers Golden Pride, Anglia

Sűrű, olajos textúrájú és magas alkoholtartalmú sörről van szó, szóval a védelem közepére való masszív játékosról beszélünk. 8.5%-os alkoholtartalom sörben nem kispálya, szóval tiszteletet a Fullers-nek! Ár: 500 Ft. (0.33l)

4. La Trappe Dubbel, Hollandia

Sört értő ínyenceknek igazi csemege lesz a rubinvörös színű La Trappe Dubbel, ami egy eredeti trappista apátsági különlegesség. Igazi unikum (nem úgy!), és nem csak Van Persie rajongóknak ajánljuk. Ár: 700 Ft. (0.33l)

5. Karpackie, Lengyelország

A lengyelek ugyan házigazdaként vesznek részt az Eb-n – tegnap nem kevés szerencse is kellett a döntetlenhez -, de azt tegyük hozzá, hogy az elmúlt huszonöt évben többször voltak világversenyen, mint mi. (Lássuk be, ez nem volt nehéz dolog.) A lengyel-magyar barátság jegyében is szurkolunk nekik, közben meg Karpackie sört kortyolunk, ami nem egy luxustermék, de fogyasztható darab. Ár: 148 Ft. (0.5 l)

Ez volt a védelem (4-4-2-ben toljuk), most jön a középpálya olaszokkal, németekkel, spanyolokkal! Kattints a tovább gombra!