Kiderült, hány percig kellene bírnod az ágyban a nők szerint

Ha még mindig azon parázol, hogy nem bírsz elég sokáig kitartani az ágyban, akkor most valószínűleg nagy kő esik majd le a szívedről. Kiderült ugyanis, hogy a nők többsége nem vágyik maratoni menetekre.

Az ausztrál Men's Health nézett szét a Redditen annak érdekében, hogy összegyűjtsenek néhány női véleményt az ideális időtartamot illetően. Ezekből pedig egyértelműen kiderült, hogy bőven elég addig kitartanod, ameddig a partnered el nem megy.

"Miután én elmentem, ők is elélvezhetnek. Az orgazmusom után úgyse tudok ismét szexelni, amíg rá nem pihenek egy kicsit."

"Ideális esetben pont addig kell kitartaniuk, ameddig én."

Ilyen és ehhez hasonló válaszokból elég sokat találni a fórumon, tehát az elsődleges kívánságuk az, hogy hamarabb - vagy épp egyszerre - érjenek a csúcsra veled. Persze ebből még nem derül ki, hogy ez mégis hány percet jelent nagyjából, úgyhogy haladjunk is tovább!

A nők többsége egyetértett abban, hogy 20 percnél többet nem kívánnak tolerálni, persze mindez nagymértékben függ a tempótól.

A válaszaik, és korábbi felmérések alapján az előjátékot kell minél hosszabbra nyújtani (ez nyugodtan lehet akár fél óra is), hiszen egy jó alapozást követően már valóban nincs szükség 5-10 percnél hosszabb akciózásra. Utána pedig ne felejtsd el az utójátékot, vagyis a meghitt összebújást sem! Sok sikert és hajrá!

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon