Kispénzű lájkvadászokból varázsol felvágós nagymenőt egy orosz cég

Többször is írtunk már róla, hogy az Instagram mennyire becsapós egy hely, folyamatosan megy a színjáték és az ámítás. Erre azonban akkora igény van, hogy egy orosz cég magánrepülős fotózást kínál a lájkvadászok számára.

Elvégre nincsen menőbb annál, mint amikor egy privát gép fedélzetén elterpeszkedsz egy kényelmes bőrfotelben. Ilyen képet már számtalan híresség Instáján láthattunk, Floyd Mayweather például elég magas fokon űzi az ilyesmit.

Előfordulhat azonban, hogy nem vagy olyan anyagi helyzetben, mint a visszavonult bokszoló és társai, mégis szeretnél hasonló életérzést közvetíteni a követőid felé, vagyis jól átvernéd őket. Itt jön a képbe a Privat Jet Studio nevű orosz cég, és az ő olcsóbb megoldásuk.

Ők ugyanis nagyjából 60 ezer forintért két órára biztosítanak neked egy privát repülőt, igény esetén saját fotóssal, aki egész biztosan megteremti a kívánt illúziót. Ha még ennél is többet akarnál, sminkest és fodrászt is hozatnak neked, hogy az elkészült képeken tényleg a legjobb formádat hazudhasd mutathasd. Ez az ajánlat is nagyszerűen tükrözi az Instázók lelkiállapotát. Képmutatás új szintre emelve.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon