Leengedtek egy párizsi kanálist, és megdöbbentő, amit az alján találtak

A Canal Saint-Martin Párizs egyik legnépszerűbb kerületében csordogál. A partja tele van bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, ahol a francia főváros hipsztersége esténként eltartott kisujjal szürcsöli a bort. A csatornát tizenöt évente alaposan kikotorják. Kapaszkodj a székedbe!

Utoljára 2001-ben ejtették meg a nagytakarítást, amikor még az első világháborúból származó 75 milliméteres lövegeket is találtak, a szintén az iszapból kihalászott széfekről, aranytallérokról, mosógépekről, egy darab autóról és az összesen 40 tonnányi egyéb szemétről nem is beszélve. Nyugalom, ez még nem is a legdurvább fogás! Egy korábbi, nem túl alapos kotrás során összesen 56 autót szedtek ki a csatornából. Nem semmi, ugye?

Idén januárban ismét elkezdték a Szajnába szivattyúzni a Saint-Martin vizét és hát túlzás nélkül kétségbeejtő, hogy mennyi ganajt találtak már megint a csatorna iszapjában. A teljes művelet három hónapig tart, így - mivel januárban kezdték a kotrást - csak áprilisban lesznek pontos számaink, de a nem teljes listán már így is szerepel több tucatnyi bicikli, kismillió szék, egy flottányi motorkerékpár, robogó, bevásárlókocsik, szemetesládák, egy poroltó, közlekedési lámpák, esernyők és utazóbőröndök. Mutatunk képeket is. Ez azért durva!

A The Guardian idézett egy 54 éves melóst, aki már 2001-ben is ott tapicskolt az iszapban és aki elmondta, hogy legutóbb nem találtak ennyi szemetet a kanális alján, magyarán durván kétségbeejtő a helyzet.

Úgy tűnik, hogy a párizsiak konténernek használják ezt a szerencsétlen csatornát. Ez azért nem tesz túl jót a város imidzsének.

A Business Insider kiderítette, melyik márkát szerzi be a US Army. Hordóban, nem palackban.

Ez pedig a Jack Daniel’s Single Barrel, amit 1998 óta hordóban is be lehet szerezni a By the Barrel akcióval (a hordóban 250 palacknyi whiskey van, az ára 9-12 ezer dollár, azaz kb. két és fél millió forint körül mozog.)

Igazság szerint az amerikai hadsereg kereken tizenhat éve az amerikai whiskeys cég legnagyobb vásárlója, és ezt a cég egyik mesterlepárlója, Jeff Arnett kottyintotta el.

Navy SEAL csapatok a BI cikke szerint rendszeres és lelkes vásárlói ennek az italnak, azt pletykálják, hogy a bin Ladent levadászó csapat a sikeres akció után is rendelt hat darab ilyen hordót. A MacDill Air Force Base is a visszatérő és nagybani vásárlók között van, ami bizonyítja, hogy a hadsereg különböző egységeinél is népszerű a márka.

A vásárlás a következőképpen zajlik: a vevő a cég Lynchburgi (Tennessee állam) lepárlójában megkóstól három hordót, kiválasztja a kedvencét. Ezt követően a cég palackozza a hordót (kb. 250 palackot), beszámozza őket, és az üres hordót is elküldi a vevőnek.

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Egy adag mosás

A pózban te ülsz alul, rajtad pedig a hölgy. A dolog előnye a házias oldal mellett (amit azért annyira nem húznánk be olyan hatalmas szexpozitívumnak, hogy közben kész lett a mosás is), az az extra rezgés, amivel a mosógépen ülve a péniszed a hölgy számára gyakorlatilag vibrátorrá válhat.

A gumilabda-trükk

Ez egyszerre mókás, formabontó, de veszélyes póz is. Ugyanúgy ültök, mint a mosógépesnél, de itt te vagy a hölgy egyszerű guggolásokkal adhatjátok a ritmust. Habár a rugózás nagyon szexi, ilyenkor vigyázz, hogy ne gyorsítsatok be annyira, hogy ha kicsúsznál belőle, akkor ne tudnál időben korrigálni. Mert az fájna. Azt pedig nem akarjátok.

A vízesés

Lógasd le a felsőtested az ágy széléről és engedd, hogy a hölgy meglovagoljon. A pozíció előnye, hogy a vér nem csak a fejedbe fog ömleni, hanem oda is – amitől elvileg tartósan kemény merevedésed lehet. Miközben a csajod lovagol, te fél kézzel simogathatod a klitoriális részt a gyönyörfokozás érdekében.

Hóangyal

Na ez egy kemény kihívást jelentő póz: a hölgy a hátán fekszik, te pedig neki háttal behatolsz. Egyrész nehéz benntartani a szerszámot, másrészt – valljuk be, hogy így van – lehet, hogy nem szeretnéd, ha a csajod a fenekedet fixírozná az aktus alatt. Aztán ki tudja – a végén könnyed kiderülhet, hogy egészen a kedvedre való, ha a barátnőd közben belédmarkol vagy simogat ezen a faroknál jóval intimebb területen.

Megzavart sminkelés

Ez a gyors menetek tökéletes póza egy házibuli alatt, de ennél többet is tud. Egyrészt a behatolás szöge nagyon G-pont-pozitív a nőknek, másfelől pedig ne felejtsd el a tükör-faktort: egyszerre mocskos, zavarbaejtő, erotikus és szexi dolog a tükörben nézni az arcotokat egy erős menet közben.

Player Autószalon