A friss statisztikák elárulják, mennyire népszerűek mostanában a mellek

Valami nem stimmel a mai fiatalokkal, a Pornhub adatai alapján ugyanis az Y generáció tagjait már nem izgatják annyira a mellek.

Eddig mi is abban a tévhitben éltünk, hogy ha akad a világon valami, amit mindenki szeret, akkor azok a női keblek. A legnépszerűbb pornóoldal statisztikái szerint azonban elég kevesen keresnek rá mostanában a mellekhez kapcsolódó tartalmakra. Más generációkhoz viszonyítva az Y generáció tagjai számára tehát már nem bír olyan nagy vonzerővel egy figyelemreméltó dekoltázs, hiszen jóval kevesebb ilyen jellegű keresést indítanak el, ha pedig mégis ilyen videót akarnak nézni, akkor is inkább a műmellek élveznek előnyt.

ami lássuk be, nem túl nagy arány. Ami a méreteket és a természetességet illeti, összességében a nagy mellek tízszer népszerűbbek a kicsiknél, a természetesek pedig ötször kedveltebbek a szilikonnál. Az igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy a kis mellek népszerűsége növekedett az elmúlt 12 hónapban.

A műmellekért Dániában rajonganak a leginkább, míg Bangladesben egyáltalán nincs rájuk kereslet. A hatalmas keblekre Nigériában keresnek rá a leggyakrabban, míg Egyiptomban a legkevesebben. A kis mellek pedig Finnországban a legnépszerűbbek. A legkeresettebb kulcsszavak ebben a kategóriában: big tits, big boobs, huge tits.

- fejtette ki álláspontját Corey Price, a Pornhub alelnöke.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon