Mi zavar egy nőt szex közben?

Mi az, amitől rosszul vannak a csajok az ágyban, de tapintatból sosem szólnának érte? Néha épp a legbanálisabb dolgok teszik tönkre a szexet. Mondjuk, miért jár a férfiaknak piros lap!

Ideális esetben nem titok, mitől kap sikítófrászt a csajod szex közben, és mit mellőzne inkább bármelyik együttlét alatt. Vannak viszont kellemetlen dolgok, amikről nem véletlenül nem beszél. Elárulunk egy rakás, sok nő által talán tipikus férfihibának nevezhető dolgot a szex kapcsán, még ha tudjuk is, hogy minden nő más és más ízlésű, igényű az ágyban is.

Szagok és ízek

Egy izmos, meztelen férfi felsőtesten lecsorduló izzadtságcsepp valószínűleg a képernyőn mutat a legjobban. A valóságban azonban maximum akkor lehet vonzó, ha nem jár orrfacsaróan erős és kellemetlen testszaggal. Ráadásul a testszag nem az egyetlen velejárója az izzadtságnak, bőrünk hasonlóan sós ízű lesz tőle, mint a tengervíz.
Szánj időt a szex előtt egy frissítő zuhanyra, vagy legalább egy gyors mosdásra, ha egy izzasztó, fárasztó nap után gondolnál egy gyors menetre, és ne feledkezz meg a szájhigiéniáról sem. Kíméld meg a csajod mindezektől, ahogy ő is megkímél téged!

Az időzítés

Valószínűleg nem újdonság a megfelelő időzítés fontosságáról beszélnünk. Legyen szó a csókról, az előjátékról, vagy a szex kezdetéről, egyiknél sem mindegy, mikor kezdesz bele. Az időpont eltalálásához figyelj a nő reakcióira és gesztusaira. Engedd kicsit át az irányítást az elején, hogy tudd, mikor megfelelő a pillanat.
Nem mindegy ugyanis az sem a nőknek, hogy mennyire rohan vagy ér rá a férfi az ágyban is. Nem kell persze folyton parázni, de lehetőleg ne a vizsgára/állásinterjúra indulás előtt öt perccel próbáld leteperni a csajt.

Te tökéletes vagy?

Sok nő tévesen hiszi azt, hogy kívánatossága a tökéletes külsejének függvénye és kétségbe esik, ha külseje eltér a férfimagazinok címlaplányai adottságaitól. A te feladatod érzékeltetni vele az ágyban, hogy neked ő legtökéletesebb partner, külsőleg is. Ezt az elvárását persze sosem fogja elárulni neked.
Tiltólistás felsorolni, megemlíteni a nőnek, hogy kicsit laposabb, vagy akár kerekebb itt vagy ott, vagy eltérő formájú bármilye is a tökéleteshez képest. Ha bírálod a nő külsejét, egy időre biztosan kiábrándul belőled – és ami még biztosabb: magából is. Te talán makulátlanul tökéletesnek érzed magad?
Inkább dicsérd meg a nő külsejét, emeld ki legszebb testrészeit, mintsem kritizáld a kevésbé előnyösebbeket. Bókolni még mindig menő!

Csak a fényt ne!

Hibapontot jelenthet az is, mikor a nagylámpa reflektorfényében úszva, több kislámpa kíséretével tepered le a nőt. Hogy miért? Mert az erős fény a legtöbbször előnytelen megvilágítással és béna fényszöggel is jár. Sajnos. Ez a kombó pedig ősi ellensége az amúgy hibátlan bőrnek is. Ettől még persze igent mondunk a vízparti romantikázásra, akár verőfényes napsütésben is, de a képünkbe világító lámpa egyenlő azzal, hogy nem tudjuk elengedni magunkat (ráadásul a férfi néha észre se veszi, hogy kiég a retinánk a ránk irányzott lámpától).
Az intim, meghitt hangulat fő támogatója az örökzöld gyertyafény, az állítható lámpafényű világítótestek, vagy a hangulatlámpák. Használd inkább ezeket te is a felszabadultabb szexért, és ha megteremtődött a maximális fesztelenség, egy idő után simán működik majd a szex nappali fénynél is.

Miért nincs kedved?

Erőltetni, rábeszélni, nyaggatni sosem célravezető a másikat azért, hogy elérd a célod.
Ha olyanra próbálod rádumálni a párodat, amihez nincs kedve, vagy amit nem szeret, vagy ami a legkevésbé okoz neki örömet, akkor ezzel erősen csökkented tekintélyed, vonzóságod, férfiúi minőséged a szemében. Nem fog megjönni a csaj kedve csak azért, mert kérleled.
Mindezzel csak erőszakosnak és kicsit (elnézést, de) butának is fogsz tűnni. Pontosan azt éred el tehát, amit biztosan nem akarnál.

Valamit valamiért

Senkinek sem jó, ha azt érzi, mellőzik szex közben. A szexben kiemelt fontosságú az, hogy ne önző, ösztönlény módjára szeresse egymást (vagy inkább magát) a két ember, mert attól a legkevesebb eséllyel lesz mindenki elégedett. A kölcsönösség a kulcsszó, ha kérsz, adj is. A nők többsége titkon egy örök úriemberre vágyik az ágyban is, aki szex közben elsősorban arra figyel, mivel okozhat örömet a nőnek, önmaga örömszerzésén túl. A férfi tenyerén hordozott nő pedig tényleg hálás lesz a kiemelt figyelemért, és lesni fogja a férfi szinte minden kívánságát.

A decibelek

Nem, nem azt mondjuk, hogy síri csend és némaság kell ahhoz, hogy a legtöbb nőnek megfelelő legyen a szexhez minden külső körülmény. Viszont az erős, zavaró zaj - legyen az a szomszéd fúrógépe, vagy a folyamatosan felcsendülő telefoncsörgés - rettenetesen kiábrándító és kizökkentő lehet. A külső, befolyásolhatatlan időben érkező hangok amellett, hogy megzavarják az idillt, nem hagyják, hogy halljuk a saját, és a partnerünk hangját sem szex közben. Márpedig a visszajelzések nagy részét a legtöbb nőnél - ebben is hasonlítva a férfiakhoz -, a hangok alkotják szex közben.
Persze a kellemes erősségű háttérzenére a legtöbb nő is igennel voksol (van, aki nem, ezt is tartsd tiszteletben!), ezért érdemes becsempészni valamelyik közös kedvenceteket a lejátszóba, hogy csökkentsd a külső, hangulatromboló zajok esélyeit. Nem, a Metallica nem számít meghittnek.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon