Ezzel az "orálszex-applikációval" akár Sopronból is kényeztetheted a debreceni csajodat

Ez most nem poén, mint az elhíresült Lickster volt néhány hete. Tényleg megszületett a távnyalás fogalma, épp csak egy kicsit nyalogatnod kell hozzá a mobiltelefonod kijelzőjét.

A CamSoda nevű szájt hozta létre az O-Cast nevű okosságot, mely tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett mobilos app, hiszen nem a Google Play áruházból vagy az App Store-ból letölthető alkalmazás segítségével működik, hanem a CamSoda felületén keresztül.

A távkényeztetéshez szükséged lesz egy mobiltelefonra, a Lush nevű bluetooth-os vibrátorra, illetve némi rugalmasságra, ha a higiéniáról van szó.

Az O-Cast ugyanis azt csinálja, hogy rögzíti a mobilod kijelzőjén elvégzett nyelvjátékodat, amit a CamSoda felületére elmenthetsz, vagy akár közvetlenül is elküldhetsz a barátnődnek. Szíved választottjának már nincs is más dolga, mint a rögzített jelsort lejátszani a Lush vibrátoron keresztül és tessék, mindenki boldog.

Tegyük azért hozzá, hogy egyáltalán nem muszáj a nyelvedet használnod, hiszen az O-Cast felületén lévő tapipadot simán működtetheted az ujjaiddal is. A CamSoda alelnöke, Darren Press is kihangsúlyozta, hogy az O-Caston keresztül igazából csak a vibrátor rezgésének frekvenciáját és erősségét lehet állítgatni, szóval tök felesleges összenyálazni a telefonokat.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon