Apja nyomdokaiba lépve profi pankrátornak állna Dwayne Johnson lánya

Kétségtelen, hogy The Rock a WWE egyik legnagyobb legendája, most pedig úgy tűnik, hogy az idősebbik lánya hamarosan követheti a példáját.

Ahhoz persze rengetegszer kell majd bizonyítania, hogy hasonló népszerűségre tehessen szert mint az édesapja. Az elszántsága mindenesetre megvan hozzá, a jelenleg még csak 16 éves Simone Garcia Johnson a minap egy interjúban mesélt a jövőbeli terveiről.

Simone elárulta, hogy az elsődleges célja bejutni a New York-i Egyetemre, ám a diplomaszerzés után szeretné profi pankrátorként kipróbálni magát.


The Rock és Dany Garcia lánya tehát elhivatottnak tűnik a pankráció iránt, ám addig is belekóstolhat, milyen érzés sztárok között mozogni. Az egy dolog, hogy az apja forgatásain is feltűnt már néhányszor, ám jövőre a Golden Globe-gála nagykövete lesz, az IMG Models pedig már le is szerződtette őt. Tele van tehát lehetőségekkel, nem lehet rossz dolog Dwayne Johnson lányának lenni...

Persze az is nagyszerű, ha te magad vagy a pankrátorból lett színész, hiszen például a saját konditermedet is bárhová utánad viszik:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon