A világ vége egy gyönyörű hely, és úgy hívják, hogy Patagónia

Akik nem hallottak még Patagóniáról, azok talán az amerikai kontinens legdélibb csücskét – a Déli-sarkkör közelsége miatt – zord, leunt helynek hihetik. Nos, eláruljuk: ők mind tévednek. Méghozzá óriásit.

Patagóniában a nyarak igen rövidek, és legfőképp a mi márciusunkra emlékeztethetnek minket. Ez az ember által szinte még érintetlen vidék egészen bámulatos látványban fogadja az embert – ezért is vágott neki Doru Oprisan a déli paradicsomnak egy fényképezőgéppel és sok-sok ambícióval. Hegyek, gleccserek, színes erdőrengetegek, az Argentína és Chile területén fekvő régió talán valóban a világ végén van, azonban ha ilyen a világ vége, akkor már nem is félünk annyira az elmúlástól.

Patagónia nem rossz hely, mondjuk ezt már eddig is sejtettük:

 

Egy másik bolygóról érkezhetett hozzánk ez a különleges kisugárzású kunyhó

Méghozzá Patagóniába, a Föld egyik déli paradicsomába. Hegyek. Gleccserek. Tavak. A Torres del Paine Nemzeti Parkban akadhatunk rá erre a különleges szálláshelyre, amely olyan, mintha legalábbis a Krypton bolygóról csöppent volna hozzánk. Egy szállodáról beszélünk, amely több geodéziai kupolából áll, ezek pedig a környező pusztában helyezkednek el egymástól nem messze.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon