A vázuk is világít, vadásznak, sört cipelnek vagy csak szimplán dögösek. Több mint féltucat kétkerekű csoda egy flottában.

A Realtree és a Cogburn olyan terepbringát alkotott, amitől leesik az állad. Terepmintás vadászbicikliről van szó íjtartóval és olyan kerekekkel, amelyekről valóban elhiszed, hogy semmi nem jelenthet nekik akadályt. Több infó itt.

A városi bringa napközben összegyűjti a fényt (egy óra a napon egy óra éjszakai világításnak felel meg), és este mindezt a szolgálatodba állítja: az egész kerékpár zöldes fényben kényszeríti térdre a város összes, hagyományos, fénytelen biciklijét. Több infó itt.

Bár összecsukható kerékpárok eddig is léteztek, pehelykönnyű azonban meglehetősen kevés akad, pedig ez a kulcsa annak, hogy tényleg praktikus legyen – és ezen segít a futurisztikus kódnevű Fusion X9, mely nem más, mint egy egyetlen perc alatt összecsomagolható bicikli, mely alumíniumvázának köszönhetően csak 11 kilót nyom. Több infó itt.

A Dunecraft egyedi tervezésű és prémium anyagokból, kézzel összerakott gyerekbringáit te is szívesen kipróbálnád, mondjuk is, hogy miért. Annyira menők, hogy az ember szívesen lenne megint olyan 80 centi magas, hogy ráülhessen, és ne röhögjenek rajta. Több infó itt.

A kerékpározás reneszánszát éli, hiszen az egészséges életmód és a gyors közlekedés egyik legjobb eszköze – ráadásul totálchic lett a fiatalok körében. Ez magával hozta azt is, hogy egyre több olyan találmány lát napvilágot, ami a biciklisek közlekedését segíti, és ilyen a Faraday Porteur is, egy hibátlan formatervezésű, akkumulátoros segédhajtású bringa. Több infó itt.

A Growler City Bike robusztus darab, ami nem fog eldőlni alattad, és tönkrevágni sem könnyű. Igazi guruló csoda, amit mindenki észrevesz, és még a sörödet is hazaviheted vele a kocsmából, ami nem véletlen, mivel a készítők elmondásuk szerint egy sörösüveg köré tervezték a bringát. Több infó itt.

Olyan biciklit szeretnél, amit mindenki megnéz, ha a városban jársz vele, de elbír egy könnyű túrát is, és azt, ha mindennap vele jársz munkába? A Paul Budnitz által tervezett No.1 Titanium modellt imádni fogod, mindenre képes, amit az előbb felsoroltunk. Ugyanakkor a strapabíró titánváz elképesztően könnyű, mindössze 1,59 kilót nyom, de a bringa többi szükséges alkatrészt hozzáadva sem szakadsz meg, ha véletlenül cipelned kell. Több infó itt.

RadarPlayer naponta hat alkalommal túr ki kúl cuccokat a világhálóról. Lájkold, ha értesítést szeretnél az újdonságokról!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Hamarosan szó szerint beérhet az ehető Budapest koncepció

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés