Guillermo Ochoa Mexikó heroikus hőse lett, a 28 éves kapus azt is kivédte, amit talán nem is lehet. A vébé védése megvan, az első majdnem továbbjutó viszont nincs, nem bírt Brazília a fura mezes mexikóiakkal. Vagyis Ochoával.

Nem játszott lehengerlően Brazília, de azért így is bőven megvoltak a helyzetei a Mexikó elleni második csoportmeccsen, Guillermo Ochoa eszén azonban nem tudtak túljárni. Egészen hihetetlen, miket védett a mexikói kapus, Neymar fejesére pedig valószínűleg maga sem tudja, hogy ért oda. Ha bemegy, gól.

Így viszont 0–0-val zárult a második kör első meccse, pedig akadt még hatalmas helyzete Paulinhónak és Thiago Silvának is, meg még ezenkívül Neymarnak is, de semmi sem sikerült.

Mexikó még mindig nem kapott gólt, de, ahogy azt éreztem, ma nem is lőttek.

Brazília–Mexikó 0–0
Fortaleza, Estadio Castelao, vezeti: Cuneyt Cakir (török)

Brazília: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Paulinho, Luíz Gustavo, Oscar (Willian, 84.), Ramires (Bernard, 46.) – Neymar – Fred (Jo, 68.)
Mexikó: Ochoa – Rodríguez, Herrera (Fabian, 76.), Márquez, Layun – Moreno, Guardado, Aguilar, Vasquez – Dos Santos (Jimenez, 84.), Peralta (J. Hernandez, 74.)

Na, itt van az a védés fotón is, amiért egy ország gyűlöli most Ochoát. Az év védése?!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milák Kristóf edzője elmondta, milyen téren kell előrelépnie tanítványának az olimpiáig

További cikkeink a témában