Az utolsó öt percig nem nagyon történt semmi a belgák és az oroszok csoportrangadóján (?), ám a végén felpörögtek a csapatok és végül megint egy csereember nyerte meg a meccset Belgiumnak. Ezzel ők továbbjutottak, az oroszok meg bajban vannak.

Ha valaki csak az utolsó öt-tíz percre esett be a Belgium–Oroszország csoportrangadóra (?), nagyjából egyetlen hatalmas Kokorin-helyzetről maradt le. A végén azonban elkezdtek nyomni Capello tanítványai, ám nem fértek Courtois kapujának közelébe, nem úgy a belgák: előbb a csereként beálló Mirallas találta el a kapufát szabadrúgásból, majd két perc múlva a Hazard beadását a Lukaku helyére beálló Origi vágta a léc alá.

Belgium ezzel továbbjutott a világbajnokság H csoportjából, az oroszok az egy pontjukkal nem állnak jól, de még továbbmehetnek.

Belgium-Oroszország 1–0 (0–0)
Rio de Janiero, Maracana-stadion, 73 819 ezer néző

Belgium: Courtois – Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen (Vertonghen, 31.) – Witsel, Fellaini, De Bruyne – Mertens (Mirallas, 75.), Lukaku (Origi, 57.), Hazard
Oroszország: Akinfejev – Kozlov (Eschenko, 62.), Ignasevics, Berezuckij, Kanunnikov – Glusakov, Fajzulin – Samedov, Satov (Dzsagojev, 83.), Kombarov – Kokorin

Gólszerzők: Origi (88.)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés