Az megvan, hogy az Almería–Barcelona meccsen (1–2), ahol rémesen szenvedve nyert csak a katalán gárda, a mester mit csinált Gerard Piquével? Vagy direkt szopatják Mr. Shakirát, vagy Luis Enrique zavarodott meg kicsit.

Az történik a videón, hogy Luis Enrique a 88. percben beküldi a pályára Xavit, a vele együtt melegítő Gerard Piqué meg le akarna ülni a kispadra. Csakhogy a mester résen van, és szól, hogy ne már, haver, menjél melegíteni. Ez eddig tök oké, csakhogy Xavi előtt már Neymar és Suárez is be lett cserélve, és a jelenlegi szabályok szerint háromnál többet nem lehet. De azért Piqué melegítsen csak.

Piquének amúgy egyre inkább lefőtt a kávé Barcelonában, a Man. United is vinné, meg a Chelsea is, most meg kiszivárgott egy beszélgetés az egyik edzésről, ahol azt mondja csapattársának, Dani Alvesnek, hogy: "Dani, sok ellenséged van itt. Olyan lettél, mint én." Szóval gyanús, hogy most szopóágra került. És nem fogják elengedni, mivel jelen állás szerint 2016-ban igazolhat újra a Barcelona, és most sem állnak túl jól védőkből.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Nem írtak jókat Szoboszlai Atalanta elleni teljesítményéről

További cikkeink a témában