Szombatra összepakolt szelvényünk érdekessége, hogy a rajta szereplő párosítások mindegyikén megveretjük a hazai csapatot. A Köln, a Sassuolo és a Levante drukkereinek rontjuk el a hétvégéjét.

Nem nehéz kitalálni, hogy mindegyikük nagycsapattal meccsel, azért. A tabellán elfoglalt pozíciók alapján majdnem kiesési rangadó a Köln–Dortmund, ami a sárgáknak „köszönhető”; a kecskések helye nagyjából itt van. A BVB-vel kapcsolatban minden szezonban kifogási alap a rengeteg sérült, most viszont nem lehet majd ezzel magyarázni az esetleges újabb botlást: már csak 2-3 fontos emberük (Kuba, Sahin, Schmelzer) hiányzik. Ha megint nem húzza be a három pontot a Klopp-csapat, alighanem elfelejtheti idénre a dobogót.

Válogatott kör után és hétközi BL-forduló előtt a sztárklubok rendre szenvedni szoktak, a Juventus ellenben annyira kiemelkedik a Serie A-ból, hogy az egyébként egészen pofás kerettel bíró Sassuolót idegenben is simán illik megvernie. Barzagli és Vidal ilyen-olyan okok miatt kihagyja a meccset, de nélkülük sem jelenthet problémát az Allegri-legénységnek a Juventushoz köthető válogatott szintű csatárokkal (Berardi, Zaza) támadó zöld-feketék megállítása.

A Real Madridban és a többi spanyol gigacsapatban lehet bízni akkor is, ha idegenben lépnek pályára: a kisebb hispán klubok ritkán szokták megtréfálni őket, ez a La Liga egyik sajátossága. A szombat délután a Levantéhoz utazó Madridtól gólfesztivált várunk az első, BL-meccsre rápihenést a második félidőben.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint négyszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Barcelona ügyesen keverte a lapokat, történelmi szerződést írhat alá a Nike-val

További cikkeink a témában