Böngészve a kínálatot, a szerdai játéknap fogadási szempontból kevésbé tűnik izginek. A nagycsapatok vélhetően papírforma-győzelmet aratnak, egy Bilbao-Portót meg nehéz megtippelni. Ki is hagyjuk, jöjjön a hendikep!

Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a City ne verje agyon otthon a CSZKA Moszkvát, miután ha némileg nehezen is, de három nyeretlen tétmeccset követően végre győztek a manchesteri városi derbin. Mindössze két (!) pontja van az újgazdag klubnak három kör elteltével, úgyhogy eme szégyen helyreállításának valószínűleg szegény oroszok lesznek a szenvedő alanyai. Pellegrini a sérült Kolarovra és Lampardra nem számíthat, nagyjából a Unitedet verő tizenegy kezd majd ma este.

Nem, még mindig nem gyönyörködhetünk Zlatan Ibrahimovicban. Mármint ami a játékát illeti. A Paris SG kirakatembere hosszú hetek óta sérüléssel bajlódik, nélküle szenved is néha a francia bajnok. Most nem fog, a csoport leggyengébb tagja ellen hazai pályán gálamérkőzésre készül, és megérzésünk szerint gólfesztivált rendez az igényes fővárosi közönségnek.

A Roma szurkolói bizonyára rettegve várják a müncheni kirándulást, ha a két héttel ezelőtt történtekből indulnak ki. Aligha rúg még egyszer hetet a Rómát űrfutballal leigázó Bayern, de azt se nagyon tudjuk elképzelni, hogy a Garcia-legénység legalább egy ponttal feledtetné a szurkolói szíveket ért életre szóló fájdalmakat. Az olaszoknál hiányzik szinte a teljes alap védőnégyes és a legjobb labdaszerző középpályás, ami elég veszedelmesen hangzik Európa legjobb csapatának otthonában.

BL-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint ötszörös pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Mbappé előbb csúnyán becsapta a védőjét, majd gólt rúgatott a csapattársával

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés