Nyakunkon az 51. Super Bowl, ami közel sem csak a fociról szól, hanem bizony ez a pár nap a reklámszakma csúcsa is. Ezért elő is kapartuk az egyik legjobbat, amit valaha láttunk a témában. Megható, libabőrös, de inspiráló.

Már borzasztóan közel van a Super Bowl, csak párat kell aludni, vagyis kezdenek előbukkanni a nagyon ütős reklámok. Mi viszont most elővesszük minden egyik legjobb kisfilmjét, ami az NFL-ről készült. A Duracell rakta össze.

Ha a világ azt mondja, nem, két eshetőséged van: feladod és elkullogsz, vagy bízol magadban, az erődben. Derrick Coleman, a Seattle Seahawks egykori hallássérült running backje utóbbit választotta.

Sem képileg nem dob nagyot, sem forradalmi technikai újdonság nincs benne, még csak nem is vicces, nagyon nem, mégis az egyik legjobb. Azért, mert iszonyúan emberi, hatásos, és olyan mélyen megérint, hogy kizárt, hogy nem hatódsz meg. A Trust the power within címen futot spot Derrick Colemannek, az NFL első és eddig egyetlen hallássérült játékosának életútját mutatja be.

Bízz a belső erődben, szól a szlogen, és Derricknél hitelesebb szereplőt nem is találhattak volna erre a szerepre, a sportoló akkor sem adta fel, mikor nem kelt el a drafton, nem érdekelte, hároméves kora óta nem hall – miért azt hallotta volna meg, hogy nem?!

Ha kicsit furán szól a narráció, ne csodálkozz, a sztorit maga a hallássérült főhős, a Seattle egykori játékosa meséli el.

(Forrás: addict.blog)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A frusztrált és csalódott Klopp elnézést kért a szurkolóktól

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés