Május 31-én rendezik az idei Ultrabalatont, a Balatont körbefutó versenyt, amelyet 2007-ben rendeztek meg először, mára meg már az egyik legismertebb és legkedveltebb futó- és sporteseménye lett hazánknak. Az UB távja minden évben 212 km, ez a szám már összeforrt a rendezvény nevével. Az első hat évben a Tihanyi Belső-tó partjáról indultak neki a körnek a versenyzők, 2013-tól viszont már Balatonaligáról rajtol el a mezőny. Egyéni futók és csapatok, vagyis váltók is indulnak, mindkét esetben 32 óra áll a rendelkezésre, hogy teljesítsük a távot.

Idén a Player is indít csapatot, és érdemes lesz minket lesni, mert Aleska Diamond is velünk fut. A 25 éves, dögös, egykori felnőttfilmes színésznőről minden bizonnyal hallottál már, sőt, láttad már néhány korábbi filmjét is. Vagyis pontosítok: hallottál már olyanról, aki ismer valakit, aki látta már őt dolgozni. Aleska nem csak remek színésznő, de igazi sportember is, ezt most már testközelből figyelhetjük, rengeteget edz ezért az alakért, köszönjük neki.

Most is gőzerővel készül az Ulrabalatonra, akárcsak mi, a Margitszigeten már közösen tréningezünk, hogy abszolválni tudjuk azt a 212 kilométert. Mondjuk akad, aki csak elméletben, én meg például azzal, hogy vettem egy cipőt - bízva abban, hogy magától is képes lesz célba cipelni valahogy. Mindenesetre megbeszélésben már jók vagyunk:

A koedukált, több kiváló futót is tartalmazó csapatunk célja eléggé coubertini: részt venni, célba érni. Jó móka lesz, nyár, hőség, Balaton, és egy egész nap Aleskával.

Nézd meg, hogy készülünk május utolsó napjára: 
Még több képet nézhetsz Aleskáról az Instagramon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Martínezé az egyik legőrültebb statisztika a futballban

További cikkeink a témában