Rámarkoltunk a Premier League legnagyobbjaira, és egyetlen szelvényre hánytuk őket. Chelsea, City, Man. United a siker kulcsa most, cserébe négyszer több pénzünk lesz. Gyere te is!

Annyit borult már a papírforma az elmúlt hetekben, hogy ideje tartani magunkat hozzá. Hiába találtam el, hogy a Pécs meglepi a Honvédot, ha közben a szerencsétlen Fradi csak egy döntetlent vergődött össze a Haladás ellen. Hát most máshogy lesz!

A Chelsea hazai győzelme méltatlanul keveset fizet, mert hiába vannak remek formában Mou tanítványai, azért mégiscsak az Arsenal érkezik. Arról nem is beszélve ugye, hogy ez egy derbi, ahol tényleg bármi megtörténhet. Még az is, hogy bejön a papírforma, és a bajnokságot vezető kékek nyernek. A Chelsea hatból ötöt nyert, egyedül a City ellen remizett Manchesterben, de az is jó eredmény, plusz most már az sincs, hogy mindenki ellen bekkelnek – 19 gólt lőttek Costáék. A spanyol egyedül nyolcat. Aki játszott Lisszabonban, és Mou szerint nem bír egymás után két meccset, de én nem hinnék a portugálnak. Pláne, hogy Drogba nincs jól.

Az Aston Villa borzasztóan hektikus, mert legutóbb hármat kapott otthon az Arsenaltól, de előtte meg nyert Liverpoolban. Mellesleg a Chelsea is hármat gurított nekik, szóval ez a reálisabb, főleg hogy a City inkább a Chelsea, mint a 'Pool.

A Man. United meg szerintem egyre inkább belelendül, és akkor többet fognak lőni, mint amit hátul összebénáznak a bekkek. Di María hihetetlenül jó vétel volt, Falcao is be fog indulni, és akkor megmutatja a PL-ben is, hogy nála kevesen értenek jobban a góllövéshez. Ander Herrera bordatörés miatt nem játszhat, nagyon fog hiányozni, mert ő épp az a láncszem középen, aki nincs más a keretben: képes védekezni és irányítani is egyben. Carrick ugorhatna be, ha nem lenne ő is sérült, akárcsak Fellaini. Amúgy hátul megint tréfa lesz, Jones, Smalling és Evans is kidőlt, szóval amíg nincs Piqué, McNair lesz. Vagy Blackett. De nyernek, mert Rooney, Di María, Mata, Van Persie és Falcao szétszedi az Evertont.

Premier League-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem is életképes ez a kombó, és érdekel a négyszeres pénz!

Elindult a Nyerő 5-ös játék, regisztrációs bónusszal! Nem kéne kihagyni.

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés