Semmi különös, csak most épp Özil egy Predator, és az Adidas új stoplisát árulja, de már semmin se lepődünk meg, annyi mindent előrántottak már a különböző sportszergyártók. Ez egy rövid kis spot, némi átalakulással meg ollózással, de készült már konkrét kisfilm is. Instinct Takes Over – #PredatorInstinct.

Ébreszd fel az ösztöneid a Predatorral, hirdeti az Adidas, és ebben nagy segítséget nyújt az Arsenal német válogatott középpályása, Mesut Özil is, aki átalakul a kitalált földönkívüli lénnyé, egy ragadozóvá. Na, ha ezután sem veszel focicsukát, akkor soha. Minket mondjuk nem győzött meg.

De ez csak egy rövid kis spotocska, voltak itt már tényleg durva kisfilmek is ebben a témában. Legutóbb Bolt és Balotelli villantott a Pumánál, Ibra is járt már a pokolban, de ez mind semmi a Galaxy 11 – The Training reklámhoz képest, ami talán minden idők legköltségesebb sportreklámja volt. Vagy épp a Nike Mercurial Superflyt eladó kisfilmhez képest, aminél látványosabb reklám alig készült, és nem csak tele van tömve világsztárral, hanem még rohadt jó is. Ja és Kobe Bryant és Leo Messi szelfis őrülete megvan? Személyes kedvencünk pedig a Duracell Trust the power within címen futó NFL-reklámja.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Nem írtak jókat Szoboszlai Atalanta elleni teljesítményéről

További cikkeink a témában