Mérhetetlenül szomorúak vagyunk, hogy kedvenc kapitányunkat, Pintér Attilát kirúgta az MLSZ, de mi nem engedjük el a kezét, nem vagyunk hálátlanok, segíteni szeretnénk neki, hogy megtalálja a hozzá legjobban illő feladatot. Izing és Rétsági kolléga körülnézett a piacon.

Testnevelési Egyetem, sportpszichológus

Nem egyszer bizonyította, hogy kevés nála nagyobb motivátor van a szakmában, ezt nem is kell külön ecsetelni, ám az agresszió kezelésében is bizonyította már rátermettségét, amit hiba lenne ezt a mérhetetlen tapasztalatot nem a köz javára fordítani. Fiatal kistanárok, edzőképzőre járó feltörekvő tehetséges trénerek elég sokat tanulhatnának tőle. Emellett más sportágat élsportolói (mint például vízilabda, kajak-kenu) jelenleg még nem viselik jól a vállukra nehezedő súlyos terheket, amiket például a hazai versenyek okoznak. Pintér úr ennek kezelésében az élen jár a Kárpát-medencében.

MLSZ-szóvivő

Ezt az idejétmúlt, valahol a hetvenes-nyolcvanas évek kádárizmusának szellemi színvonalán megragadt, mindent túlélő és semmiért sem felelős funkcionáriusokkal teli szervezetet egyszerűen senki sem képviselhetné jobban, mint Pintér Attila úr. Közhelyek, félig értelmes, bukdácsoló mondatszerkezetek, és hozzá a „mi mindent jobban tudunk, és persze nem a mi hibánk”-attitűd arroganciája. (Nem is értjük Dárdai Pál kinevezést, mert annyira előremutató ötlet. Hogy sikerült ez?)

Színházi rendező

Pintér híres az aprólékos munkamódszereiről, felállítja a csapatát az edzésen, a fiúk mozdulatlanul várják az ukázt, a precíz szakember pedig karuknál fogva rángatja őket A-ból B-be. Így kell tolódni, értem? Miért ne lehetne ugyanezt tenni színészekkel a színpadon? Mindkettő rendezés, a drámai érzék meg eleve genetikailag determinált nála. Ha menni fog a rendezői bal és jobb fogalma, komoly sikerek előtt állhat.

Kidobóember

Pintér Attila úr megfelelő fizikai adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy különböző objektumok biztonsági szakembere lehessen. Széles váll, méretes állkapocs, magabiztos fellépés, és ha kell, akár fenyegető tekintetet is tud produkálni, amely mentes az intelligenciától. Nem a szavak embere, de nem is kell annak lennie, elég, ha annyit mond a kellemetlenkedő személynek: Na, tolódj arrébb, te holmi ember! Ne itt osszad az észt!

Valóságshow celeb

Pintér Attila úrtól mindig várható valami meglepő és látványos reakció, például olyan, mint amit még a Győr edzőjeként produkált a Maccabi Haifa elleni meccsükön (lásd a fentebbi bejátszást). Szellemi színvonala és habitusa miatt el tudjuk képzelni őt egy villában, a Big Brotherben, celebekkel egy dzsungelben, vagy valami új típusú műsorban, amelyben a szereplőket kilövik a világűrbe, a Marson landolnak, ahol megkezdik az első kolóniák építését.

Divatikon-férfimodell

Ehhez nem kellett körülnéznünk az álláspiacon, ha eljutott már egy tetszőleges Pintér-fotó bármelyik divattervezőhöz vagy divatcéghez, akkor gyanítjuk, már most kilincselnek a szemtelenül sármos exkapitány után. A kétsoros zakót olyan szinten ikonikussá tette, hogy a Dolce&Gabbana tervezői megsemmisülve zokognak. A selyemzsebkendő ízléses használata, és a fennkölt napszemüvegdivat diktálása már csak bónusz.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában