Egyre-másra bukkannak elő a brazíliai világbajnokságra készülő válogatottak új mezei, az Adidas rendkívül ízléses trikókat tervezett az argentin, a spanyol és a német nemzeti együttesnek. És meg is mutatjuk, annyira tetszik.

Az már jó ideje bevett szokás, hogy egyrészt évente új mezben játszanak a csapatok, másrészt hogy már nem csak a klasszikus, első számú trikó, hanem az úgynevezett idegenbeli szett is megújul. Arról nem beszélve, hogy egy világbajnokságra pláne elő kell állni valami csodával, valami extrával. Nos, a vébé négy legesélyesebb csapatából három, az argentin, a spanyol és a német válogatott mezszállítójának sikerült, az Adidas igencsak szemrevaló második dresszeket gyártott le a nagyoknak.

Argentína váltómeze általában mélykék színű, most is ezt, illetve ennek színárnyalatait választották, vízszintes sávokkal és helyenként átlós csíkokkal díszítve. Az új mez március 5-én a Románia elleni felkészülési meccsen debütál.

A spanyolok a sárga-arany, a nagyon sötét kék és világoskék bűvkörben mozgolódtak az elmúlt években, most pedig egy elegáns feketével dobnak egy nagyot, a csíkozása citromsárga-világoszöld árnyalatú. Egyszerű, menő, kell! Az Olaszország elleni, március 5-i meccsen meg is csodálhatjuk Iniestáékon.

A németek is klasszikus első számúban érkeznek, a váltócucc viszont nagyon egyedi lett, és kissé talán szokatlan is a Nationalelftől: ők is a feketét választották, ám vízszintes piros csíkokkal dobják fel. És hogy még elegánsabb legyen, kapott gallért és gombokat. Az új mezt első alkalommal a március 5-i Chile elleni felkészülési meccsen lesz látható.

A címvédő spanyolok címvédése 7,5-szeres pénzt hozhat. Szerinted van erre esély? És meg is fogadnád? Elég jól fizet!

Nézd meg, milyen mezek voltak az Európa-bajnokságon!

(Forrás, fotó: footyheadlines.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés