Azért a magyar bajnokságból is ki lehet tűnni, leginkább persze úgy, hogy ha valaki minden fordulóban gólt lő. Nikolics Nemanja 13 góljával vezeti az NB I góllövőlistáját, csak a legutóbbi fordulóban nem talált be. Vinnék is.

Az Észak-Írország ellen látványos teljesítményt nyújtó válogatott csatár kirobbanó formában van idén, egész Európát tekintve sem volt párja, tizenkét meccsen 13 gólja van, zsinórban 11 bajnokin talált be. A csatár értékét most nagyjából 1.1 millió euróra lövi be a Transfermarkt, ám mivel a nyáron lejár a szerződése, nem is kellene érte fizetni.

Márpedig ez most igen lényeges, mivel szerb és görög lapértesülések szerint nagyon élénken érdeklődnek utána. A szerb Super Liga második helyén álló belgrádi Crvena Zvezda alelnöke, Szlavisa Kokeza többször is megnézte már élőben a Videoton támadóját. Nyelvi problémái mindenesetre nem lennének, Nikolics zentai születésű. És jelen állás szerint a Zvezdával is játszhatna Európában.

A másik érdeklődő a szintén jó nevű AEK Athén, amely pillanatnyilag a görög másodosztályban szerepel, de egyértelműen a feljutás a cél, nem is azért szerepelnek ott, mert kiestek volna, anyagi gondok miatt száműzték a klubot a harmadosztályba. A csapat sportigazgatójaként dolgozó Branko Milovanovics korábban Filipovics Vladan csapattársa volt, aki történetesen Nikolics menedzsere. Na ő is meglesi majd a támadót, szóval jó eséllyel már nem sokáig játszik itthon a gólérzékeny focista.

Kecskeméten is nyer a Videoton? Fogadnál rá?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

90-es tempónál bukott óriásit a világ egyik legjobb bringása

Messi elmondta, mikor fog visszavonulni

További cikkeink a témában