Chelsea–Paris SG

Tipp: döntetlen – TippmixPro: 3.45
Fogadási határidő: április 8., kedd, 20:45

Az odavágóra vonatkozó tippem eléggé ült, a PSG behúzta a meccset, az egygólos különbség is minimum közel járt, Pastore azonban olyat húzott az utolsó pillanatokban, amire senki se számíthatott. Mondjuk az Ibra-gól nem jött be, és a visszavágón se számíts rá, a svéd combja meghúzódott, pár hétig pihenni fog. És az a fura, hogy ettől még cseppet sem érzem kevésbé esélyesnek a PSG-t a továbbjutásra – és nem azért, mert nem lőtt gólt az első meccsen, hanem a meccs képe miatt.

Ibra egy zseni, gyakorlatilag bármiben, de azért ha kontrázni kell, nem ő ugrik be azonnal. Márpedig egy biztos védekezésre fog berendezkedni a Paris, abból villámgyorsan a Chelsea kapuja elé érni. A Lavezzi, Cavani, Lucas Moura trió erre felettébb alkalmas, de ha óvatosabb lesz Blanc, és Pastore fog kezdeni helyette, akkor meg többet lesz náluk a labda. A PSG kétgólos előnye meggyőző, a Chelsea az egy szem idegenben rúgott góljában bízhat.

Magam nem gondolom, hogy a londoniak kettővel jobbak lesznek a franciáknál, mert bár Mou fiai nagyon erősek a Stamford Bridge-en, a Paris SG azonban az Olympiakos, az Anderlecht és a Bayer otthonában is nyert, amikor kellett. A Chelsea persze más kávéház, nem hiszem, hogy nyernek az újgazdagok, és nem is kell. De nem is kapnak ki. (Bár jó tudni, a Chelsea miután elbukott Londonban a Basel ellen, mindenkit nullára vert.)

Dortmund–Real Madrid

Tipp: hazai – TippmixPro: 3.15
Fogadási határidő: április 8., kedd, 20:45

A Real 3–0-s madridi győzelme minden bizonnyal eldöntötte a továbbjutást, ám nem gondold azt, hogy 1) Ronaldóék ettől majd lötyögni fognak; 2) a Dortmund feladja. Egy éve négyet lőttek a sárgák a Madridnak, most nem fognak, de Lewandowski visszatérése sokkal erőteljesebbé teszi a támadójátékukat, szerintem képesek lesznek lenyomni a nagy Realt. De kiesnek. De ez most nem kérdés.

Szerinted ez orbitális baromság? Akkor fogadd meg úgy, ahogy szerinted lesz!

Ha ügyes vagy és kicsit szerencsésebb, akkor nem csak pénzt nyerhetsz, hanem komplett utazást Barcelonába. Meccsnézéssel együtt!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

Újabb fogadási balhéba keveredett a korábban tíz hónapra eltiltott Tonali

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés